Izvor: B92, 04.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica posetila Emira Šišića

Sremska Mitrovica -- Porodica pilota Emira Šišića, njegova supruga, dve ćerke, tašta i tast, posetili su ga danas u KPZ u Sremskoj Mitrovici.

Vesna Šišić, Emirova supruga, rekla je nakon posete, da su svi iz porodice srećni zbog susreta, naročito deca koja nisu videla oca tri godine.

Bivši major JNA Emir Šišić, koji je u Italiji osuđen na 15 godina zatvora zbog obaranja helikoptera Evropske zajednice u Hrvatskoj, prebačen je pre dva dana na izdržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazne u Srbiju.

Članovi njegove porodice kažu da Šišić lepo izgleda i izražavaju zadovoljstvo što je prebačen u Srbiju jer će sada moći češće da ga posećuju.

Emir Šišić će boraviti u polutovorenom odeljenju zatvora, rekla je njegova supruga, što će mu omogućiti da se bolje adaptira na povratak u zemlju.

Za mesec dana, kada je sledeći termin za posete, očekuje da mu u

posetu dođe familija iz Tuzle koju nije video 12 godina, od rata u BiH.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.