Porodica devojčice ubijene u „Ribnikaru“ osnovala Fondaciju „Angelina“

Izvor: Danas, 17.Mar.2024, 22:16

Porodica devojčice ubijene u „Ribnikaru“ osnovala Fondaciju „Angelina“

U Sava centru obeležen je početak rada Fondacije "Angelina", osnovane u znak sećanja na ubijenu devojčicu Angelinu Aćimović, kao i na sve žrtve nastradale u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Duboni i Malom Orašju.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Porodica devojčice ubijene u školi Vladislav Ribnikar osnovala fondaciju Angelina

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2024

U Beogradu je obeležen početak rada Fondacije "Angelina", osnovane u znak sećanja na ubijenu devojčicu Angelinu Aćimović i sve nastradale u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Duboni i Malom Orašju, objavio je večeras RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Obeležen početak rada Fondacije "Angelina", u znak sećanja na žrtve u Ribnikaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2024

Početak rada Fondacije "Angelina", osnovane u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović, kao i na sve žrtve nastradale 3. i 4. maja 2023. godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Duboni i Malom Orašju, obeležen je danas u Sava "Centru" u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.