Izvor: RTS, 28.Jul.2021, 14:47

Popijte hladnu limunadu i pomozite malom Bošku da dobije najskuplji lek na svetu

Šestomesečnom Bošku Gugleti koji ima spinalnu mišićnu atrofiju, neophodna je naša pomoć. Ukoliko želite da pomognete dođite u Vukovu zadužbinu u Kralja Milana 2 u Beogradu da se osvežite limunadom, a sav prihod biće prosleđen Bošku kako bi dobio najskuplji lek na svetu.
Novinar RTS-a Vladimir Banić rekao je da je grupa prijatelja odlučila da organizuje skupljanje novca za Boška Gugletu.

"Tokom čitavog dana oni koji budu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došli ovde u Vukovu zadužbinu i budu popili kafu, limunadu treba da znaju da će sav novac otići u humanitarne svrhe. Od 16 časova počinje i muzički program. Kolege novinari će puštati muziku", naveo je Banić.
Apelovao je na sve one koji imaju vremena da svrate do Terazija, a oni koji nemaju vremena mogu da kupe limunadu ili kokice za poneti.
"Sav prihod ide za lečenje deteta da primi taj lek koji je bezobrazno skup", kaže Banić.
Ako ne stignete da dođete do Vukove zadužbine možete da pošaljete SMS poruku 1032 na broj 3030, ili da sredstva uplatite na žiro-račun, koji je dostupan na internetu. I građani Bosne i Hercegovine mogu da pomognu pozivom na broj 1432.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.