Popadić: Uspeli smo uprkos dugovima prethodne vlasti

Izvor: RTV Pink, 25.Jun.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popadić: Uspeli smo uprkos dugovima prethodne vlasti

Direktor JKP "Gradska čistoća", Marko Popadić izjavio je danas da je to preduzeće, uprkos sivm teškoćama sa kojima suočava zbog dugova koje je ostavila prethodna gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Draganom Điasom, uspelo da značajno uveća nivo investicija i samim tim unapredi kvalitet i poveća obim pružanja usluga, jer se grad razvija.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Popadić:Uspeli smo uprkos dugovima prethodne vlasti

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2019, 00:24

Direktor JKP „Gradska čistoća“, Marko Popadić izjavio je danas da je to preduzeće, uprkos sivm teškoćama sa kojima suočava zbog dugova koje je ostavila prethodna gradska vlast Direktor JKP „Gradska čistoća“, Marko Popadić izjavio je danas da je to preduzeće,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.