Izvor: B92, 26.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo problem s agencijom?

Beograd, Alanja -- Nekoliko desetina putnika otputovalo je na letovanje u hotel koji je, kako tvrde, u izgradnji. Agencija dematuje.

Posle emitovanja priloga o nekoliko desetina putnika koji su preko turističke agencije Big blu trevel otputovali na letovanje u Alanju u Turskoj gde ih je, kako su objasnili, sačekao hotel u izgradnji, reagovao je direktor agencije Ivan Radojević.

On navodi da su samo dve porodice odlučile da se noćas vrate kući o trošku agencije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a svi ostali su prihvatili smeštaj u drugim hotelima iste kategorije. Za razliku od ostalih hotela u ponudi, u tom hotelu su u toku završni radovi o kojima su, kako kažu u agenciji Big blu trevel, svi puitnici bili obavešeni pre dolaska na letovanje.

"Imamo 24 familije dve su se odličile na povratak. To što od sedam restorana kako je predviđeno ne rade tri i što hamam još nije u funkciji očigledno da za neke goste predstavlja razlog da imaju primedbe. Mi na te promedbe naravno odgovaramo i nudimo da izaberu neki drugi hotel, o našem trošku da im se refundira deo za koji smatraju da su uskraćeni i treća varijanta, a to je ono što smo morali danas da uradimo, to je da pošaljemo avion i da sve familije koje smatraju da od agencije nisu dobili uslugu kakva se očekuje budu vraćeni nazad. To košta stvarno strašno, ali mi smo odlučili da mi idmo do kraja", objasnio Borivoje Marković, pravni zastupnik agencije "Big Blue Travel".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.