Pomoć poljoprivrednicima u registraciji gazdinstava

Izvor: Beta OMS, 04.Feb.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć poljoprivrednicima u registraciji gazdinstava

Povodom početka registracije i preregistracije poljoprivrednih gazdinstava, koja traje do 31. marta, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, sa saradnicima, posetio je juče Uslužni centar u Varni gde gradski poverenik pomaže meštanima prilikom popunjavanja zahteva. Gradska uprava omogućila je da se registracija, odnosno preregistracija, obavi u mestima u kojima poljoprivrednici žive, a gradonačelnik Šapca, tokom registracije, posetiće više od 50 sela na području grada Šapca kako bi se uverio u dobru praksu uslužnih centara.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Do sada registrovano više od 350 gazdinstava

Izvor: Beta OMS, 04.Feb.2015

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović danas je posetio Uslužni centar u Slepčeviću, gde se već treći dan obavlja registracija, odnosno preregistracija poljoprivrednih gazdinstava. Obraćajući se meštanima, on je istakao da je prioritet Gradske uprave da svi građani dobiju najkvalitetniju...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.