Izvor: B92, 09.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć Japana za Kosovo

Zubin Potok -- Potpisan je ugovor na osnovu koga će Japan za dom zdravlja u Zubinom Potoku nabaviti opremu u vrednosti od 70.000 evra.

"Uveren sam da će ta pomoć doprineti unapređenju zdravstvenih usluga Doma zdravlja u Zubinom Potoku i zdravstevene zaštite u čitavom regionu", rekao je japanski ambasador u Beogradu Tadaši Nagai na potpisivanju ugovora o pomoći u Zubinom Potoku.

Direktor Doma zdravlja u Zubinom Potoku Borivoje Jakšić istakao je, ocenjujući pomoć Vlade Japana kao humani gest, da će im ona pomoći u unapređenju zdravstvene zaštite i transporta bolesnika do bolnica i klinika na dalje lečenje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.