Izvor: Danas, 16.Apr.2024, 09:47

Politički komitet Parlamentarne skupštine o zahtevu Prištine za prijem u Savet Evrope

Na prolećnom zasedanju Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope i zahtev Prištine za prijem u članstvo. Nakon što je Odbor za pravna pitanja i ljudska prava Parlamentarne skupštine podržao nacrt mišljenja o članstvu Prištine u Savet Evrope, danas bi o tome trebalo da se izjasni Politički komitet, prenosi RTS.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Skupština Saveta Evrope usvojila preporuku da se Kosovo primi u članstvo

Izvor: VOA, 16.Apr.2024

STRAZBUR — Poslanici Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) usvojili su dvotrećinskom većinom izveštaj Dore Bakojani, kojim se Komitetu ministara SE preporučuje da prihvati aplikaciju Kosova za članstvo u toj organizaciji. Za izveštaj je glasao 131 poslanik od 171 prisutnog. Protiv...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.