Izvor: Danas, 09.Maj.2023, 14:48

Policija poslala dopise školama u kojima traži da naprave spiskove „problematične dece“: Sindikat prosvetara pozvao da se odbije nalog MUP-a

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije oglasio se povodom navoda da se po školama, po nalogu MUP-a, prave spiskovi dece koja mogu biti problematična. Saopštenje prenosimo u celosti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Izvinjene MUP-a zbog dopisa školama da naprave spiskove 'problematične dece'

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2023, 09:04

Državni sekretar u MUP-a Željko Brkić potvrdio je da su policijske uprave u Užicu i Kikindi poslale dopis školama u kojima se traži da se sastave spiskovi problematične i asocijalne dece koja su u riziku od nasilja, bilo kao žrtve ili da ga izvršavaju i izvinio se građanima zbog toga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.