Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2024, 12:31

Zaplenjeno 350.000 tableta

Policija je na graničnom prelazu Bezdan u teretnom motornom vozilu bugarskih registarskih oznaka pronašla 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i uhapsila vozača M. G. I. (47), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija na graničnom prelazu Bezdan zaplenila 350.000 tableta ekstazija

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2024

Policija je na graničnom prelazu Bezdan na izlasku iz Srbije ka Hrvatskoj u kamionu bugarskih registracija pronašla 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, najverovatnije ekstazija, saopštili su iz informativne službe Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšene četiri osobe u Zaječaru zbog provale u kuću i krađe novca

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2024

Zaječarska policija uhapsila je M.Đ, M.R, P.V. i M.R iz tog grada zbog sumnje da su sa još dve osobe provalili u kuću 30-godišnjaka, i uz pretnju mu oduzeli novac, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Policija pronašla više od 350.000 tableta: U Bezdanu uhapšen vozač (47) kamiona sa bugarskim tablicama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Feb.2024, 11:13

SOMBOR – Policija je na graničnom prelazu Bezdan u teretnom motornom vozilu bugarskih registarskih oznaka pronašla 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i uhapsila vozača M. G. I. (47), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako se navodi, na izlazu iz zemlje kontrolisano...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.