Policija dobila još jednog generala

Izvor: RTS, 12.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija dobila još jednog generala

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je rešenje o unapređenju u čin generala policije načelniku Sektora unutrašnje kontrole Draganu Kujundžiću.
Nebojša Stefanović je podsetio da posao pripadnika Sektora unutrašnje kontrole nije lak i da nosi velike izazove, ali da je od izuzetnog značaja jer čuva zakonitost u radu Ministarstva unutrašnjih poslova, saopštio je MUP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kako je Stefanović istakao, unapređenje pukovnika policije Kujundžića u čin generala zasluženo je dugogodišnjim radom, dobrim rezultatima i velikom profesionalnošću.
Kujundžić se zahvalio, istakavši da čin generala za njega i njegove kolege u Sektoru predstavlja ogromnu čast.
Kako je naveo, činjenica da je posle 29 godina u redovima policije stepenicu po stepenicu došao do čina generala za njega predstavlja veliko priznanje, ali i izraz poštovanja radu pripadnika Sektora unutrašnje kontrole.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.