Pogledajte koja je vrednost kuće Dragoslava Kosmajca? Koliko je zaista “težak” Kosamajac?

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte koja je vrednost kuće Dragoslava Kosmajca? Koliko je zaista “težak” Kosamajac?

Beograd — Preliminarni rezultati Radne grupe MUP pokazuju da Dragoslav Kosmajac samo u Beograda ima stanove, kuće, lokale i zemljište u vrednosti od 10,7 miliona evra.

Kosmajac označen kao najveći narko-diler…
Prema nezvaničnim saznanjima do kojih su došle Novosti, Kosmajac najviše imovine ima na beogradskoj opštini Zvezdara, gde i živi.
On je prema dostupnim podacima, vlasnik ili suvlasnik čak 31 stana, ukupne površine 2.700 metara kvadratnih. Ovi objekti su procenjeni na tri i po miliona evra, ali je realna vrednost mnogo veća.
Pored brojnih stanova manje i veće kvadrature, Kosmajac poseduje u stopostotnom ili manjem vlasništvu i šest lokala čija je ukupna površina 900 kvadrata, procenjenih na 1,1 milion evra, pišu Novosti.
Takodje, na njegovo ime se vode i 43 parcele od 15 hektara vrednosti od 6,1 milion evra.
” Sveukupno, u ovom trenutku celokupna imovina Kosmajca na teritoriji Beograda prema tržišnoj proceni vredi oko 10,7 miliona evra”, navodi izvor Novosti blizak istrazi.
Ipak, istraga se nastavlja kako bi se utvrdilo da li ima i gde prikriveno vlasništvo kada je reč o nepokretnoj imovini.
U ovom trenutku, posredstvom medjunarodne pravne pomoći, očekuje se da stignu i izveštaji iz nekoliko zemalja za koje se pretpostavlja da u njima Kosmajac ima imovinu. Reč je o Crnoj Gori, Španiji, Slovačkoj, BiH, navode Novosti.
Radna grupa MUP Srbije pored popisa imovine pokušava i da utvrdi da li je Kosmajac i danas uključen u poslove sa organizovanjem velikih količina narkotika preko jakih kriminalnih grupa ili se “penzionisao”. Trenutno se ne zna ni gde je on, pišu Novosti.
 
Izvor:Tanjug
The post Pogledajte koja je vrednost kuće Dragoslava Kosmajca? Koliko je zaista “težak” Kosamajac? appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A kažu da je narko-bos: Kosmajac ima stanova za čitav soliter

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jul.2014

Dragoslav Kosmajac samo u Beograda ima stanove, kuće, lokale i zemljište u vrednosti od 10,7 miliona evra, pokazuju preliminarni rezultati Radne grupe MUP...Prema nezvaničnim saznanjima do kojih su došle Novosti, Kosmajac najviše imovine ima na beogradskoj opštini Zvezdara, gde i živi...On je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Imovina Dragoslava Kosmajca u Beograda vredi 10 miliona evra?

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2014

Preliminarni rezultati radne grupe MUP pokazuju da Dragoslav Kosmajac samo u Beograda ima stanove, kuće, lokale i zemljište u vrednosti od 10,7 miliona evra.

Nastavak na Radio 021...

Kosmajac “težak“ 10,7 miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2014

PRELIMINARNI rezultati Radne grupe MUP Srbije u istraživanju imovine Dragoslava Kosmajca (62) pokazuju da on samo na teritoriji Beograda poseduje stanove, kuće, lokale i zemljište čija je tržišna vrednost 10,7 miliona evra, ali se procenjuje da sve to vredi daleko više. Ovde je reč o nepokretnostima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.