Pogledajte jedan lep poziv za pomoć maloj Sofiji i pomozite i vi

Izvor: RTS, 28.Maj.2020, 18:15

Pogledajte jedan lep poziv za pomoć maloj Sofiji i pomozite i vi

Priča o bebi Sofiji za čije lečenje je potrebno više od dva miliona dolara mnoge je pokrenula. Među njima je i jedan dečak Milutin koji je uputio poziv svima da pomognu Sofiji. Njegova majka Nada Macanković kaže da joj je drago što su reakcije pozitivne i pozvala je ljude da još više pomognu jer je lek potreban što pre.
Sofija je devojčica koja boluje od spinalne distrofije. Za njeno lečenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako bi dobila potrebnu vakcinu, koja može da joj omogući normalan život, potrebno je nešto više od dva miliona dolara.

Milutinova mama Nada Macanković je rekla da je ona od početka upoznata sa Sofijinom bolešću jer Sofijin otac radi sa njenim mužem.
Kaže da je od početka upućivala apele za njeno lečenje i prikupljanje novca, ali da je htela i da snimi video. Međutim, shvatila je da bi bilo bolje da snimak napravi dete za dete.
Kako kaže, ona je Milutinu ispričala o čemu je reč, a on je prosto to rekao. Drago joj je što su reakcije pozitivne i što je mnogo ljudi reagovalo i uputilo pomoć.

Još jednom je apelovala da se što više novca prikupi jer je efikasnost leka veća ako se primi ranije. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.