Izvor: RTS, 04.Maj.2021, 11:05

Pogled sa 22. sprata Beograđanke – posle 40 godina

Prvi posetioci mogu da uživaju u pogledu sa 22. sprata Palate "Beograd" – od 11 do 18 sati. Razgledanje traje 30 minuta.
Marija Drakulić Šebez rekla je za RTS da će posetioci danas i sutra od 11 do 18 moći da uživaju u pogledu sa Beograđanke.

"Za današnji dan su gotovo sve karte raprodate, za sutra je nešto bolja situacija, interesovanje je ogromno", rekla je ona.
Posetioci bi trebalo da se pridržavaju predviđenog vremena do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 30 minuta kako bi omogućili da što veći broj ljudi uživa u vidikovcu Palate "Beograd".
Svi koji dođu danas na 22. sprat biće bezbedni, biće redara, limitiran je broj posetilaca iako je praktično otvoren prostor, ima staklenih panela koji štite od vetra.
"Redukovali smo ispod 50 odsto kapaciteta broj dostupnih ulaznica. Organizvali smo grupu na 30 minuta, na licu mesta su tri redara na vidikovcu", rekla je Drakulić Šebezova.
Posle 40 godina Beograđani ponovo mogu da budu na ovom mestu. Ovo je jedinstvena prilika, s obzirom na to da je u toku velika rekonstrukcija palate.
Marija Drakulić Šebez ukazuje da posetioci mogu posle 40 godina da uživaju u pogledu i da vide kako će izgledati Beograđanka posle velike rekonstrukcije.
Novac prikupljen od ulaznica biće doniran Crvenom krstu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nakon 40 godina: Razgledanje sa 22. sprata Palate Beograd VIDEO

Izvor: B92, 04.Maj.2021

Danas i sutra svi posetioci mogu da razgledaju prestonicu sa vidikovca Palate Beograd, a time će moći da pomognu i Crvenom krstu Srbije...Marija Drakulić Šebez iz Marera propertiz kompanije kaže da danas i sutra od 11 do 18 časova posetioci mogu da uživaju u veličanstvenom pogledu...Ideja je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.