Izvor: RTS, 25.Okt.2021, 21:02

Podeljeni ugovori za 21 stan u Ubu izbegličkim porodicama iz BiH i Hrvatske

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković prisustvovao je u Ubu svečanoj dodeli ugovora o kupovini 21 stana izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske u okviru realizacije Regionalnog stambenog projekta.
Selaković je izrazio zadovoljstvo što 21 porodica rešava svoje stambeno pitanje i što će i 14 porodica u Beogradu dobiti ugovor o kupovini stana, istakavši da se polako približavamo cifri od procenjenih 7.500 stanova i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kuća koliko je potrebno da se stambeno obezbede naši sunarodnici koji su '90-tih godina ostavili svoja ognjišta.

"Od danas će svako od vas imati svoj dom, koji nije velelepan i raskošan, ali je vaš", rekao je ministar i dodao da je Ub jedna od najlepših opština i opština koja je najbrže razvija.
Dodao je da svi iz državnog rukovodstva slede politiku Vlade i predsednika Vučića sa ciljem da Srbija bude bolja, uređenija i razvijenija.
Selaković je zahvalio svim donatorima pojedinačno, predstavniku delegacije EU, UNHCR, Banci za razvoj SE, Komesarijatu za izbeglice i migracije sa kojima je ostvarena izuzetna saradnja.
"Želim da od danas u vašim stanovima počne novo životno poglavlje i da u njima beležite samo lepe trenutke", zaključio je ministar.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uručeni ugovori za 14 stanova u Beogradu za izbeglice iz BiH i Hrvatske

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2021

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković prisustvovao je večeras u Starom dvoru uručenju ugovora za 14 stanova namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koji su kupljeni u okviru potprojekta devet Regionalnog stambenog programa Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.