Počinje suđenje optuženom za iživljavanje nad suprugom

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2017, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje suđenje optuženom za iživljavanje nad suprugom

Suđenje Ahmetu Marinkoviću (41) optuženom zbog zverskog zlostavljanja supruge Marije Ferizović (22) počinje danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Optužnicom Drugog osnovnog tužilaštva Marinković se tereti za nasilje u porodici, i nalazi se u pritvoru od hapšenja krajem avgusta prošle godine.

Tužilaštvo je sudu predložilo u optužnici da Marinkovića osudi na šest godina zatvora, s obzirom na pokazanu brutalnost prilikom izvršenja krivičnog dela. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Marinković je uhapšen 27. avgusta prošle godine nakon što je dva dana u stanu u Kaluđerici maltretirao majku svoje dvoje dece, koju je policija, kako su preneli mediji, zatekla u podlivima i obrijanu do glave.

Takođe je imala je opekotine po licu i na čelu i pečat od užarene metalne cevi, preneli su mediji navodeći da su im deca u to vreme bila kod njene majke.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.