Počinje “Hangar games”: Traži se najbolji dizajn za Sukhoi Superjet 100

Izvor: TangoSix.rs, 22.Dec.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje “Hangar games”: Traži se najbolji dizajn za Sukhoi Superjet 100

BEOGRAD – Superjet international, kompanija koju su osnovali ruski Suhoj (Sukhoi Holding) i italijanska Alenia Aermacchi za potrebe proizvodnje aviona Suhoj Superdžet 100 (Sukhoi Superjet 100), pokrenula je promotivnu kampanju u kojoj se nagrađuje najkreativnije vizuelno rešenje za oslikavanje trupa novog aviona.  
 

 
 
U okviru promotivne kampanje kompanije Superdžet International prikazan je i novi promotivni spot, a jedina trenutno poznata informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je da će najbolja vizuelna rešenja biti objavljena na kanalima kompanije na društvenim mrežama, sa perspektivom da neka od njih postanu i stvarni “livery” jednog od Suhoj Superdžetova.
 
 

 
 
Na ovom linku možete skinuti template trupa koji je spreman za vaš originalni livery.
 

 
 

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.