Počeli radovi na izgradnji dodatnog objekta bolnice VMC za obolele od korona virusa

Izvor: Danas, 04.Apr.2020, 12:50

Počeli radovi na izgradnji dodatnog objekta bolnice VMC za obolele od korona virusa

U krugu Vojnomedicinskog centra (VMC) Karaburma u Beogradu danas je počela rekonstrukcija postojećeg i izgradnja dodatnog objekta koji će biti nova bolnica za pacijentima obolelih od COVID-19, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgradnja objekta nove bolnice u VMC Karaburma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020

Rekonstrukcija postojećeg i izgradnja dela objekta koji će biti nova bolnica namenjena pacijentima obolelim od koronavirusa kapaciteta 70 kreveta, započela je danas u krugu Vojnomedicinskog centra Karaburma u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije...Kompletna rekonstrukcija tog objekta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počeli radovi na izgradnji nove bolnice u VMC Karaburma za lečenje obolelih od KORONA VIRUSA

Izvor: Blic, 04.Apr.2020

U krugu Vojnomedicinskog centra Karaburma u Beogradu, danas je počela rekonstrukcija postojećeg i izgradnja dela objekta koji će biti nova bolnica namenjena pacijentima obolelim od Covid-19, kapaciteta 70 kreveta, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Blic...

VMC OD PONEDELJKA SPREMAN ZA PACIJENTE: Nova bolnica na Karaburmi gotova za dve nedelje

Izvor: Kurir, 05.Apr.2020, 09:23

Vojnomedicinski centar Karaburma od sutra će moći da prima obolele od korona virusa, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da sutra počinju i radovi na izgradnji savremene bolnice na Karaburmi koja će biti završena za dve nedelje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.