Počela kulturno-zabavna manifestacija Zlatiborsko leto

Izvor: Glas javnosti, 03.Avg.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela kulturno-zabavna manifestacija "Zlatiborsko leto"

ZLATIBOR - Ilindanskim sportskim susretima kod vodopada u Gostilju juče je počela avgustovska kulturno-zabavna i sportska manifestacija, koju su pripremili Kulturno-sportski centar Čajetine i Turistička organizacija, u okviru programa "Zlatiborsko leto", za radost više od 10.000 gostiju ove planine.

Na letnjoj pozornici Kraljevog trga u sredu će se održati koncert KUD-a "Zlatibor", a dva dana kasnije počinju dvodnevni, 6. moto susreti "Zlatibor 2010", u okviru kojih su na Tić >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << polju zakazani koncerti Li Mena i "Šinobusa".

Igre na vodi i karaoke, u organizaciji Karavana Radija "S", zakazane su u centru Zlatibora za 8. avgust, kada će se održati i koncert Branka Pražića, posvećen pesniku Dušku Trifunoviću.

Kraljevački "Melos" i Turistička organizacija "Zlatibora" domaćini su festivala narodne muzike zakazanog za 11. avgust, dok će se u naredna dva dana na letnjoj pozornici Kraljevog trga smenjivati učesnici tradicionalnog "Erskog kabarea".

Ljubitelje trube obradovaće koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića 14. avgusta, dok će sutradan održati 4. međunarodni dečiji muzički festival "Zlatini dani".

Grupa "Van Gog" je zakazala koncert na Zlatiboru za 17. avgust, dok će se u selu Rožanstvu, dva dana kasnije održati manifestacija "Bez izvora nema vode".

Međunarodni dečji festival folklora "Licidersko srce" održaće se u galeriji "Čigote" 21. avgusta, a u selu Tranavi sutradan će početi rad likovna kolonija, koja će i ove godine okupiti slikare koje zaokupljaju zlatiborski pejzaži.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.