Počela Policijada na Zlatiboru

Izvor: Akter, 05.Sep.2014, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela Policijada na Zlatiboru

Na 7. Policijadi učestvuje oko 800 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije koji će se danas takmičiti u više sportskih disciplina na Zlatiboru

Povezanost ljudi iz policije sa organizovanim i narko kriminalnim grupama predstavlja najveću opasnost ne samo za ugled policije već i za mir i bezbednost svih građana Srbije, izjavio je savetnik ministra policije Vladimir Božović otvarajući 7. Policijadu na Zlatiboru.

“Naš najveći zadatak je borba protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << korupcije i organizovanog kriminala i zato moramo biti jaki, solidarni i oslanjati se jedni na druge. Moramo pokazati više međusobne tolerancije, razumevanja i sloge, kako bismo mogli da rešimo probleme”, poručio je Božović učesnicima sportskih igara Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Organizator sportskih igara je Sindikat srpske policije.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.