Platani kupljeni donacijama

Izvor: Danas, 20.Jun.2010, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platani kupljeni donacijama

Bulevar kralja Aleksandra će na jesen dobiti 483 stabla, 60 više nego što ih je bilo. Novac za kupovinu platana, koji će biti posađeni nakon rekonstrukcije Bulevara, sakupljen je posle samo tri sedmice od početka akcije „Dar za Bulevar“. Po prvi put u našem gradu, što je inače praksa svuda u Evropi, biće posađena zrela stabla, prečnika 15 centimetara i visine trospratnice.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Najveća donacija za platane šest miliona

Izvor: Press, 21.Jun.2010, 07:37

Za samo tri nedelje od početka akcije "Dar za Bulevar" sakupljeno je nešto više od 41 milion dinara, koliko je potrebno za nabavku novih platana koji će biti posađeni nakon rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra .Najviše novca na račun "Zelenila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.