Izvor: Blic, 07.Okt.2022, 09:50

Plaćajte mesečne račune na portalu JKP “Objedinjena naplata” i ostvarite popust

JKP „Objedinjena naplata“ omogućila je korisnicima svojih usluga da mesečne račune plaćaju na brži, jednostavniji i siguran način putem svog onlajn portala. Kako bi podstakla korisnike da se uvere u pogodnosti onlajn plaćanja, JKP „Objedinjena naplata“ u saradnji sa kompanijom Mastercard, pokreće promotivnu kampanju u okviru koje korisnike koji septembarski račun plate Mastercard karticom, očekuje i 10% popusta na naredni račun.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Plaćajte mesečne račune na portalu JKP “Objedinjena naplata” i ostvarite popust

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2022

JKP Objedinjena naplata omogućila je korisnicima svojih usluga da mesečne račune plaćaju na brži, jednostavniji i siguran način putem svog onlajn portala. Kako bi podstakla korisnike da se uvere u pogodnosti onlajn plaćanja, JKP Objedinjena naplata u saradnji sa kompanijom Mastercard, pokreće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.