Pink prekida saradnju sa Grandom

Izvor: B92, 03.Avg.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink prekida saradnju sa "Grandom"

Beograd -- Uređivački kolegijum TV Pink saopštio je da prekida saradnju sa "Grand produkcijom" posle decenije saradnje.

Kako je navedeno, nijedan format "Grand produkcije" neće više naći svoje mesto u programskoj šemi Pinka.

Posle toliko godina poslovanja i saradnje, očekivanja da se ona nastavi na dogovornoj osnovi, kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera, izostala su, kaže se u saopštenju.

Televizija Pink je navela da je odavno prerasla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potrebu za eksternim produkcijama i koprodukcijskim aranžmanima.

Tokom svih ovih godina Pink se razvio u najsnažniju televizijsku stanicu jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene stručnjake, navodi se u saopštenju.

Pink podseća da je imao zdrave i korektne odnose i prema ekstrenim produkcijama, koje su godinama u Pinku pronalazile šansu za svoje poslovanje i čiji poslovni uspesi nisu izostajali zahvaljujući Pinkovom sistema, koji garantuje vrhunske poslovne rezultate.

Kako se to od Grand produkcije zaboravilo, i kako su pregovori o novoj sezoni izašli iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakli politiku ucenjivanja i nerealnih postavki, TV Pink je saopštio da je prekinuo svaku saradnju sa Grand produkcijom.

U saopštenju se kaže da Pink ubrzano radi na pripremi nove programske sezone koja će biti bolja nego ikad.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.