Pijan i bez vozačke udario devojku u centru grada!

Izvor: Mondo, 09.Okt.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan i bez vozačke udario devojku u centru grada!

Devojka (25) teško je povređena kada ju je udario automobil na raskrsnici Makedonske i Dečanske ulice, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nesreća se dogodila noćas oko 3.50, a devojka je zbog povreda prebačena na reanimaciju Urgentnog centra.

Mladiću koji je bio za volanom jutros je po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje od 48 časova. Prema prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << informacijama, on je upravljao neregistrovanim automobilom, bez vozačke dozvole i pod dejstvom alkohola. Prošavši na crveno svetlo, udario je devojku, naneo joj teške povrede i pobegao s lica mesta, piše "Kurir".

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1.10 na raskrsnici Jastrebačke ulice i Ulici vojvode Micka povređena su dva muškarca. Oni su lakše povređeni i prevezeni su u Urgentni centar.

  Jedan dečak povređen je sinoć oko 21.15 u udesu koji se dogodio u Ulici kralja Milana. Dete je zbog lakših povreda prevezeno u Dečju bolnicu u Tiršovoj.

Tokom noći u Beogradu bilo je i tuča, a Hitna pomoćje reagovala zbog ljudi u alkoholisanom stanju.

Zdravstvene probleme tokom noći imali su srčani bolesnici, dok se od jutros češće javljaju astmatičari.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.