Izvor: RTS, 21.Sep.2021, 11:30

Penzionerima sutra stiže 50 evra

Novčana pomoć u iznosu od 50 evra, odnosno oko 5.900 dinara, sutra će biti isplaćena na račune penzionera i još nekoliko kategorija građana.
Pored penzionera, koji su to pravo ostvarili zaključno sa 13. septembrom ove godine, tu pomoć dobiće i korisnici prava na deljivu porodičnu penziju, invalidi rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti, invalidnoj deci.
Uslov za sve je da su pravo ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaključno sa 13. septembrom 2021. godine.
Korisnicima kojima rešenja o priznavanju prava budu doneta nakon 13. septembra, isplata će biti izvršena jednokratno, nakon uspostavljanja isplate prava.
Ova pomoć isplaćuje se u okviru trećeg paketa mera pomoći države građanima i privredi.
U okviru tog paketa očekuje se i da u novembru svi građani dobiju po 30 evra, u decembru još po 20 evra, dok će početkom naredne godine penzionerima biti isplaćeno još 20.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Do kraja dana na račune leže pomoć od 5.900 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2021

Na račune šest grupa građana danas će leći po 5.900 dinara pomoći, potvrdio je ministar finansija Siniša Mali...Novac će dobiti svi penzioneri, invalidi rada i korisnici privremene naknade kod PIO fonda...Mali je za RTS poručio da će do kraja dana svima leći novac na račun...Ministar rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.