Pavlovićeva nezadovoljna ponudom, traži novi razgovor sa Oliverom Zekić

Izvor: RTS, 05.Maj.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlovićeva nezadovoljna ponudom, traži novi razgovor sa Oliverom Zekić

Organizacija proizvođača fonograma Srbije sutra će odblokirati račun Kanala 9, ali će u roku od 30 dana tražiti da se reši plaćanje naknade kroz sporazum. Vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović kaže da to nije ono što traži i što joj je obećala članica Saveta REM-a Olivera Zekić.
"To nije ono što sam navela u zahtevu. Tražim da Organizacija proizvođača fonograma Srbije povuče sva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvršenja i vrati na račun novac koji je skinuo Kanalu 9 po presudama koje su nezakonite. Njihovi advokati treba da dobiju nalog za zastoj u postupku do rešenja Ustavnog suda", rekla je UNS-u Maja Pavlović.

Ona kaže da će danas opet razgovarati sa Oliverom Zekić i reći da je ovakvo rešenje ne interesuje.
U pisanom odgovoru UNS-u direktor OFPS-a Nikola Vilotić, nakon jučerašnjeg razgovora Pavlovićeve sa Zekićevom, naveo je da će nakon što odblokiraju račun Kanala 9 zbog teške finansijske situacije, u roku od 30 dana tražiti da se reši plaćanje naknade kroz sporazum "imajući u vidu da postoji izvršna sudska odluka, koja se u svakom momentu može aktivirati".
"U narednih 30 dana nećemo pokretati druge izvršne postupke protiv Kanala 9", rekao je UNS-u Vilotić.
Maja Pavlović kaže za UNS da je OFPS skinuo Kanalu 9 po izvršenju prvog postupka novac koji treba da joj vrati, jer u suprotnom neće prekinuti tronedeljni štrajk glađu, a da je zbog izvršenja drugog postupka njen račun blokiran.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.