Izvor: Blic, 21.Mar.2018, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić: I dalje postoje izazovi u borbi protiv rasizma

Propisi Srbije usklađeni su s međunarodnim standardima i izričito zabranjuju diskriminaciju, ali pojedinačni slučajevi pokazuju da u Srbiji i dalje postoje izazovi u borbi protiv rasizma, izjavio je danas zaštitnik građana Zoran Pašalić povodom 21. marta, Međunarodnog dana borbe protiv rasne diskriminacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milioni i dalje izloženi rasizmu, unaprediti jednakost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2018

Unapređenje jednakosti i suzbijanje rasizma ključni su za jačanje društvene povezanosti i demokratske bezbednosti, saopštili su danas šefovi tri evropske institucije za ljudska prava, povodom Međunarodnog dana borbe protiv rasne diskriminacije...Oni su ukazali na potrebu za podizanjem svesti,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.