Partner 2015: Utva „Sova“ – detalji

Izvor: TangoSix.rs, 26.Jun.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partner 2015: Utva „Sova“ – detalji

Novi projekat „Yugoimport SDPR-a“ i fabrike aviona „Utva“ iz Pančeva predstavljen je u utorak, prvog dana Sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2015″.
Otkrivanje „nove“ letelice metodom skidanja čaršava bio je događaj od svega nekoliko sekundi. Deo obilaska ministra odbrane svih izloženih proizvoda domaće i strane namenske industrije.
Da je reciklaža sedamdesetpetice u toku, znali smo. Da su detalji bili čuvani radi efektnije premijere, poštovali >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << smo.
Na žalost, nije bilo ni premijere a ni prezentacije projekta.
„Sova“. Može biti da je rezervisana za neku afričku zemlju i obuku njihovih vojnih pilota, možda planiraju da je nude civilnom tržištu? Sve je moguće. Foto: Dragan TrifunovićPored više pokušaja da dobijemo zvaničnu prezentaciju nove „Utvine“ aktivnosti pod duhovnim i finansijskim vođstvom „SDPR-a“ predstavnici Yugoimporta su odlučili da budu nedostupni. Nije kao da su izložili svoj proizvod na nekom sajmu, pa da imaju obavezu da nešto o njemu pričaju. To je bilo jasno još prvog dana.
Na Yugoimportovom štandu jedna ljubazna predstavnica je čak, radi pojašnjenja procedure najave za izjavu, upotrebila i reč, citiramo, „fax“.
Usled izostanka zvaničnog komentara o ovom veoma zanimljivom projektu u nastupajućim danima prenećemo nezvanične informacije do kojih smo došli od bitnijih i znatno slabije plaćenih pojedinaca uključenih u projekat.
Do tada, pogledajte kako „Sova“ izgleda izbliza:

 
Sve izveštaje sa ovogodišnjeg „Partnera“ možete pogledati u posebnoj sekciji klikom na baner:

The post Partner 2015: Utva „Sova“ – detalji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.