Parking servis: To je šala, doplatnu kartu svi moraju da plate

Izvor: Blic, 17.Nov.2011, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parking servis: To je šala, doplatnu kartu svi moraju da plate

Kao vid revolta zbog naplate parkiranja širom grada, Novosađanin Zoran Maksimović je JKP „Parking servis” kao odgovor na doplatnu kartu u vrednosti od 1.050 dinara poslao crtež konja na livadi koji je procenio na 1.090 dinara. On smatra da je ovako izmirio svoj dug, ali očekuje i da mu „Parking servis” uplati razliku od 40 dinara. Klikni za uvećanje (+)

U „Parking servisu” kažu da će na Maksimovićevo pismo, koje prvenstveno smatraju šalom, ipak odgovoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to zvaničnim stavom pravne službe, kao i da će protiv njega biti nastavljen postupak zbog neplaćanja parkiranja.

Maksimović kaže za list "24 sata", da je na ideju da „Parking servisu” pošalje crtež konja, došao nakon što je dobio doplatnu kartu.

- Pre nekoliko nedelja sam parkirao u Ulici Sonje Marinković za koju nisam ni znao da je u zoni naplate, tako da nisam ni platio parkiranje. Onda mi je stigla kazna – doplatna karta sa propratnim pismom koje po sadržaju smatram neprimerenim i pretećim.

Opširnije na sajtu "24 sata"

Povezane vesti: Novosađanka dobila zatvorsku kaznu za prekršaj koji je platila Kriju vozila na bedemu da ne bi plaćali parking

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAZNU ZA PARKING PLATIO NACRTANIM KONJEM!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2011

Zoran Maksimović nacrtao konja na livadi, procenio ga na 1.090 dinara i poslao u centralu „Parking servisa“ umesto novca..NOVI SAD - Dosetio se!..Zoran Maksimović iz Novog Sada otkrio je zanimljiv način plaćanja parking kazni u vidu kompenzacije. Pošto nije imao da plati 1.050 dinara, došao...

Nastavak na Kurir...

Alo: Crtežom konja bi da plati parking kaznu

Izvor: Mondo, 17.Nov.2011

Zoran Maksimović (28) iz Novog Sada je u pismu poslatom JKP "Parking servis" predložio tom preduzeću da kaznu za nepropisno parkiranje plati crtežom konja na livadi!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.