Izvor: Blic, 23.Mar.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao plafon u šškoli u Dučićima

Deo plafona u jednoj učionici u izdvojenom odeljenju Osnovne škole "Milan Rakić" u mioničkom selu Dučići, otpao je 15 minuta pre početka nastave.

Školu pohađa 30 učenika od prvog do četvrtog razreda, kao i jedan broj predškolaca, a kako je za Glas zapadne Srbije rečeno, plafon je pao juče ujutru nešto pre osam časova.

Roditelji su, kako kažu, zabrinuti za bezbednost svoje dece, a jedan od njih je izjavio novinaru Glasa zapadne Srbije da je plafon pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na samo metar od klupe u kojoj sedi njegovo dete.

U školu su jutros došli predsednik opštine, kao i sanitarni i građevinski inspektor.

Zgrada škole je izgrađena pre 40 godina, a do sada su u njeno održavanje uglavnom ulagali roditelji đaka.

Direktorka škole je 2014. godine upozorila nadležne na sve nedostake, uputila im kopletne projekte za sanaciju krova i stolarije, ali do danas nije bilo odgovora na njene zahteve.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NESREĆA U DUČIĆIMA KOD MIONICE: Ovako izgleda škola posle pada plafona

Izvor: Kurir, 23.Mar.2016

MIONICA - Deo plafona u jednoj učionici u izdvojenom odeljenju Osnovne škole "Milan Rakić" u mioničkom selu Dučići, otpao je 15 minuta pre početka nastave...Školu pohađa 30 učenika od prvog do četvrtog razreda, kao i jedan broj predškolaca, a kako je za Glas zapadne Srbije rečeno, plafon...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.