Paketići za decu bez roditelja

Izvor: RTS, 03.Jan.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići za decu bez roditelja

Deca bez roditeljskog staranja u domovima "Vasa Stajić", "Drinka Pavlović" i "Moše Pijade", dobili su novogodišnje paketiće sa igračkama, odećom i obućom.
Poklone im je uručila princeza Katarina Karađorđević, a pomoć je prikupljena u saradnji sa humanitarnom organizacijom Lajflajn iz Čikaga.

Direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Beograd, poznatiji kao dom "Vasa Stajić" Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rolović zahvalio se princezi Katarini što već šestu godinu zaredom pomaže deci doma da novogodišnje i božićne praznike provedu u lepšem ambijentu.
Princeza Katarina kaže da joj je privilegija da pomogne deci u Srbiji i naglasila da deca bez roditeljskog staranja nikada nisu sama, da ljudi iz njene fondacije misle na njih.
Kako kaže, zahvaljujući organizaciji Lajflajn, njena fondacija je uspela da obezbedi paketiće za decu iz domova, ali će tokom ove nedelje obradovati još mnogo mališana, a pomoć će biti isporučena i bolnicama.
Domove za nezbrinutu decu posetile su i Dona Sekulić, članica borda direktora i Džordan Štajger, ambasadorka organizacije Lajflajn Čikago, koje su izrazile spremnost i želju da i buduće nastave sa pružanjem pomoći onima kojima je najpotrebnija u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

HUMANO: Paketići za decu bez roditelja!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2017, 11:25

...Princeza Katarina Karađorđević uručila je juče poklone deci bez roditeljskog staranja u domovima „Vasa Stajić“, „Drinka Pavlović“ i „Moše Pijade“..Mališani su dobili paketiće sa igračkama, odećom i obućom, a pomoć je prikupljena u saradnji s humanitarnom organizacijom Lajflajn...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.