PUCNJAVA U SINAGOGI U PITSBURGU: Ima mrtvih i ranjenih! NAPADAČ UHAPŠEN! Bio naoružan omiljenom puškom masovnih ubica! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Okt.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U SINAGOGI U PITSBURGU: Ima mrtvih i ranjenih! NAPADAČ UHAPŠEN! Bio naoružan omiljenom puškom masovnih ubica! (FOTO, VIDEO)

U jednoj sinagogi u Pitsburgu u Pensilvaniji u pucnjavi je ubijeno 11 ljudi, a 12  osoba je ranjena, uključujući i tri policajca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PUCNJAVA U SINAGOGI U PITSBURGU: Napadač otvorio vatru, ima mrtvih! (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018

Nekoliko osoba ubijeno je u pucnjavi u blizini sinagoge u američkom gradu Pitsburgu..Kako navodi Bi-Bi-Si, naoružani napadač ušao je u sinagogu u Pitsburgu i otvorio vatru...Bi-Bi-Si dodaje, pozivajući se na policijski radio, da se napadač predao i da je trenutno u pritvoru...I have just arrived...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.