Izvor: Blic, 18.Jul.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA ŽRTVA VIRUSA ZAPADNOG NILA Širom Srbije obolelo 29 osoba, najviše zaraženih u Beogradu i Pančevu

Do 17. jula na teritoriji Republike Srbije registrovano je 29 slučajeva oboljevanja od groznice Zapadnog Nila, a zabeležen je i prvi smrtni ishod ove godine, pokazuju najnoviji podaci Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva žrtva groznice Zapadnog Nila u Srbiji

Izvor: B92, 18.Jul.2018

Do 17. jula na teritoriji Republike Srbije registrovano je 29 slučajeva oboljevanja od groznice Zapadnog Nila, a zabeležen je i prvi smrtni ishod ove godine...Kako piše "Blic", smrtni ishod je zabeležen u Novom Sadu, "kod osobe muškog pola starosti 84 godine (sa pridruženim hroničnim oboljenjem)...

Nastavak na B92...

Novosađanin prva žrtva virusa Zapadnog Nila

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018

U Srbiji je zabeležen prvi smrtni slučaj od virusa Zapadnog Nila, koji prenose komarci, saopštio je Institut za javno zdravlje "Batut".

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.