PROŠLO ZA DLAKU: U Sobranje ide predlog da se Gruevskom oduzme poslanički mandat

Izvor: Kurir, 07.Nov.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLO ZA DLAKU: U Sobranje ide predlog da se Gruevskom oduzme poslanički mandat

Sa pet glasova od devet glasova, Komisija za mandatno-imutetska pitanja makedonskog parlamenta odlučila je da pošalje u parlament predlog da se bivšem premijeru Nikoli Gruevskom oduzme poslanički mandat kako bi otišao na izdržavanje dvogodišnje zakonske kazne, na koju je osuđen u slučaju "Tenk".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Gruevskog sutra vode u zatvor? U Sobranje stigao predlog da mu se oduzme poslanički mandat

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018

Komisija za mandatno-imunitetska pitanja makedonskog parlamenta odlučila je da pošalje u Sobranje predlog da se bivšem premijeru Nikoli Gruevskom oduzme poslanički mandat kako bi otišao na izdržavanje dvogodišnje zakonske kazne na koju je osuđen u slučaju "Tenk"...Predsednik komisije Pavle Bogoevski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.