PROJEKAT SUNČEVA SVETLOST: Bizarni eksperiment Vlade SAD je imao navodno humanu svrhu, ali su radili nešto jezivo! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Okt.2020, 08:01

PROJEKAT SUNČEVA SVETLOST: Bizarni eksperiment Vlade SAD je imao navodno humanu svrhu, ali su radili nešto jezivo! (VIDEO)

Projekat Sunčeva svetlost osmišljen je nakon Hirošime od strane vlade Sjedinjenih Američkih Država. S obzirom na to da su upravo oni bacili nuklearnu bombu, čini se bizarnim da oni istražuju radioaktivni uticaj na ljudsko tkivo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JEZIVA ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Iza američke humanosti pod okriljem "Sunčeve svetlosti", krije se stravična senka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

Koliko god da je uzrok plemenit, dela počinjena u ime nauke ne mogu se opravdati..Projekat Sunčeva svetlost osmišljen je nakon Hirošime od strane vlade Sjedinjenih Američkih Država. S obzirom na to da su upravo oni bacili nuklearnu bombu, čini se bizarnim da oni istražuju radioaktivni uticaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.