PROGLAŠENI NAJBOLJI VOZAČI U VOJSCI SRBIJE

Izvor: Kurir, 07.Mar.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGLAŠENI NAJBOLJI VOZAČI U VOJSCI SRBIJE

BEOGRAD - Savet za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju proglasio je za najbezbednijeg vozača u Vojsci Srbije civilno lice Slavišu Krstića iz komandne čete Komande Kopnene vojske, koji je koji je bez prekršaja i nezgode prešao 71.401 kilometar, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Priznanje za najbezbednijeg vozača dobili su i desetar Života Jerinić iz Drugog skladišnog bataljona Centralne logističke baze, sa pređenih 48.869 kilometara, i zastavnik prve klase Ljubiša >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milošević iz 65. logističkog bataljona Vojne akademije, koji je bez prekršaja i nezgode prešao 41.133 kilometara.

Saobraćajna nezgoda sa vojnim vozilom dešavale su se prosečno na oko 230.000 pređenih kilometara, što je povoljnije u odnosu na prethodni period, a pređeno je oko 13 miliona kilometara po poginulom i nešto manje od 900.000 kilometara po povređenom.

Podaci govore da se samo 12,9 procenata vojnih vozila nalazi u projektovanom veku upotrebe od 20 godina, pa je i taj segment bezbednosti posebno potenciran.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.