PROFESOR NASILNIK OSTAJE BEZ POSLA?

Izvor: Kurir, 14.Sep.2011, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROFESOR NASILNIK OSTAJE BEZ POSLA?

ŠID - Dobiće svoje? Profesor Branislav Vučenović, koji predaje matematiku u OŠ ‘’Sremski front’’ u Šidu i koji je pre nekoliko dana udarao učenika sedmog razreda Dušana Smiljanića (12), može trajno da izgubi dozvolu za rad.

ŠID - Dobiće svoje?

Profesor Branislav Vučenović, koji predaje matematiku u OŠ ‘’Sremski front’’ u Šidu i koji je pre nekoliko dana udarao učenika sedmog razreda Dušana Smiljanića (12), može trajno da izgubi dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za rad.

- Ukoliko se nakon disciplinskog postupka utvrdi da je nastavnik prekršio zakon, on više nikad neće moći da radi u obrazovnom sektoru. Čitav postupak traje oko dva meseca - rekao je za Kurir direktor škole Ljuba Stanimirović.

Suzana Smiljanić, majka dečaka, kaže kako je Dušan od pre dva dana, kad ga je nastavnik vukao po podu i udario vratima u glavu jer se smejao drugu kome je pčela upala u kosu, veoma potišten i da će morati da ga vodi kod psihijatra.

- Budi se, vrišti u snu... Plaši se da će mu se profesor osvetiti jer je Dušan sve ispričao direktoru - sa strahom priča majka.

Pokušali smo da ponovo stupimo u kontakt s nastavnikom, ali nam je njegova supruga rekla da „on ne želi da daje izjave“, nakon čega je spustila slušalicu.

(S. B.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nastavnik nasrnuo na učenika?

Izvor: Danas, 14.Sep.2011

Prošlonedeljni incident u šidskoj OŠ „Sremski front“ glavna je tema u ovom mestu. Prema zvaničnoj verziji, na trećem času matematike, koju predaje profesor Branislav V. došlo je do incidenta sa učenikom Dušanom S. (12).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.