PRESTRAVLJENI SVEDOCI ISPRIČALI KAKO SE ODIGRALA STRAVIČNA PUCNJAVA NA RUSKOM KOLEDŽU! Monstrum  je hladnokrvno ušao u učionicu i krenuo da rešeta kolege: Hej, da li si besmrtan? Hajde da to proverimo! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Nov.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESTRAVLJENI SVEDOCI ISPRIČALI KAKO SE ODIGRALA STRAVIČNA PUCNJAVA NA RUSKOM KOLEDŽU! Monstrum je hladnokrvno ušao u učionicu i krenuo da rešeta kolege: Hej, da li si besmrtan? Hajde da to proverimo! (FOTO, VIDEO)

Student Danil Zasorin (19) otvrio je vatru na koledžu u Rusiji i ubio jednog, a ranio trojicu kolega. On u pokolj krenuo sa sačmarom, a svedoci ovog jezivog događaja se prisećaju kako je izlegao krvavi pir napadača.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.