[PRENOS UŽIVO] Počeo je prvi Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope – SEAS

Izvor: TangoSix.rs, 13.Dec.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[PRENOS UŽIVO] Počeo je prvi Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope – SEAS

Počeo je prvi Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope (SEAS 2016) u organizaciji Tango Sixa. U naredna dva dana panelisti i govornici biće vazduhoplovni stručnjaci i rukovodioci iz skoro 30 kompanija, a skupu će prisustvovati više od 300 ljudi.
Video prenos uživo možete pratiti putem Telegrafa.
Nakon uvodonog govora predsednika nadzornog odbora Er Srbije (Air Serbia), Siniše Malog, „keynote“ prezenter biće Džejms Hogan, generalni direktor Etihad ejviejšn >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << grupe (Etihad Aviation Group).  O ATM-u govoriće Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije (Air Serbia), a u toku dana prvi „Current market outlook keynote“ na ovim prostorima u ime kompanije „Boeing“ održaće Jakob Funkenstein. Obratiće se i direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva, Mirjana Čizmarov, a predviđene su i panel diskusije o funkcionisanju MRO-a u jugoistočnoj Evropi, Internet marketingu u vazdušnom saobraćaju, kao i priča o HEMS operacijama, tehnološkim rešenjima u vazdušnom saobraćaju.
Detaljniju agendu skupa pogledajte na sajtu samita, pretplatite se na newsletter i pratite posebne SEAS Facebook i Twitter kanale.
Tango Six će, takođe, putem svojih Facebook i Twitter stranica u naredna dva dana (13. i 14. decembra) redovno izveštavati sa prvog Vazduhoplovnog samita u Beogradu.

The post [PRENOS UŽIVO] Počeo je prvi Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope – SEAS appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef Etihada: Nismo došli u Srbiju da zatvaramo

Izvor: B92, 13.Dec.2016

Izvršni direktor Etihad grupe Džejm Hogan kazao je da Beograd postao balkanska raskrsnica globalnog avio-saobraćaja...On je istakao da je ta kompanija došla u Srbiju ne da zatvara, već da očuva i otvara nova radna mesta, i da je ka tome bila jasno opredeljena Vlada Srbije..."Čim smo došli odmah...

Nastavak na B92...

"Er Srbija-najbrži oporavak u istoriji avijacije"

Izvor: B92, 13.Dec.2016

Džejms Hogan, predsednik i generalni direktor Etihad eviejšen grupe, pohvalio je energiju, mladost radne snage i podršku srpskih partnera...Hogan je održao uvodno izlaganje na prvom Vazduhoplovnom samitu Jugoistočne Evrope (SEAS), u organizaciji Tango siks ivents. Pored njega, reč je imao i predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.