PREKINUTI PREGOVORI SA IRANOM O NUKLEARNOM SPORAZUMU! Arkači: Bliži smo dogovoru nego ikad ali neke razlike se teško prevazilaze!

Izvor: Kurir, 20.Jun.2021, 13:34

PREKINUTI PREGOVORI SA IRANOM O NUKLEARNOM SPORAZUMU! Arkači: Bliži smo dogovoru nego ikad ali neke razlike se teško prevazilaze!

Pregovarači iz Irana i šest svetskih svetskih sila danas prekidaju razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, i vraćaju se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići, potvrdio je šef iranske delegacije Abas Arakči.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taman započeli pregovore, pa odmah odustali; Šta će biti sa nuklearnim sporazumom?

Izvor: B92, 20.Jun.2021

Beč -- Pregovarači iz Irana i šest svetskih svetskih sila danas prekidaju razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine...Oni su rešili da se vrate se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići, potvrdio je šef iranske delegacije Abas Arakči..."Bliži...

Nastavak na B92...

Odloženi pregovori o iranskom nuklearnom sporazumu zbog konsultacija

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2021

Pregovarači iz Irana i šest svetskih sila odložili su nastavak pregovora o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine i vraćaju se u svoje države na konzultacije o nesuglasicama, rekao je šef teheranske delegacije Abas Arakči.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.