Izvor: TangoSix.rs, 11.Jun.2020, 14:13

[POSLEDNJA VEST] Novi video građevinskih radova na aerodromu „Nikola Tesla“ iz vazduha

Kompanija „Belgrade Airport“ objavila je danas nove snimke iz vazduha trenutnih građevinskih radova koji se odvijaju na gotovo celoj površini „Nikole Tesle“.
Kako je već najavljeno, aerodrom će dobiti proširenje terminala, novu, umetnutu poletno-sletnu stazu i dodatne rulne staze, dodatne pozicije za parkiranje aviona, novu platformu za odleđivanje i sprečavanje aviona od zaleđivanja, dodatna parking mesta za automobile kao i nove pristupne puteve. Kroz planirana >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << proširenja kapaciteta, aerodrom, koji je prošle godine opslužio oko 6,2 miliona putnika, biće u mogućnosti da opsluži projektovanih 15 miliona putnika do kraja koncesionog perioda.
#Modernizacija i proširenje kapaciteta aerodroma pokazuju da smo na visini zadatka u planu da unapredimo nivo usluge najvećeg aerodroma u Srbiji. Pogledajte video u kojem prikazujemo radove tokom prvih pet meseci tekuće godine. #radovi #WorkInProgress #BEGAerodrom #BEGAirport pic.twitter.com/1QFEBUYWT8
— beg.aero (@AeroNikolaTesla) June 11, 2020

The post [POSLEDNJA VEST] Novi video građevinskih radova na aerodromu „Nikola Tesla“ iz vazduha appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.