Izvor: TangoSix.rs, 20.Feb.2024, 21:44

[POSLEDNJA VEST] Nakon raskida saradnje Maratonovi avioni odlaze iz Beograda, avion koji je učestvovao u udesu biće rashodovan

Kako Tango Six saznaje, tri letelice kompanije Maraton erlajnz koje se nalaze u Beogradu odlaze za Grčku večeras, sutra i sledeće nedelje.
Kako takođe saznajemo, avion koji je učestvovao u udesu OY-GDC biće rashodovan budući da je pretrpeo značajno strukturno oštećenje. Njegova popravka nije isplativa i moguće je da će biti rastavljen i korišćen za rezervne delove, dok će ostatak biti isečen.

Avioni će napustiti Srbiju nakon raskida saradnje između >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Er Srbije i Maratona koji je, zbog udesa u nedelju, inicirala srpska nacionalna avio-kompanija.
Embraer E190SR SX-PTM vraća se večeras oko 20 časova, Embraer E195LR SX-RMA odlazi sutra. Embraer 195LR OY-GDA je planiran da kao poslednji Maratonov avion koji je u stanju da leti napusti Beograd sledeće nedelje.
Kako Tango Six saznaje, za Maraton su na poslu iznajmljivanja aviona i posada Er Srbiji radili i državljani Srbije i Crne Gore: 12 pilota i 8 članova kabinskog osoblja.
The post [POSLEDNJA VEST] Nakon raskida saradnje Maratonovi avioni odlaze iz Beograda, avion koji je učestvovao u udesu biće rashodovan appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Avion koji je učestvovao u udesu biće rashodovan: Nakon raskida saradnje Maratonovi avioni odlaze iz Beograda

Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 09:33

Kako Tango Six saznaje, tri letelice kompanije Maraton erlajnz koje se nalaze u Beogradu odlaze za Grčku večeras, sutra i sledeće nedelje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.