[POSLEDNJA VEST] Etihad ostaje u Er Srbiji

Izvor: TangoSix.rs, 02.Jul.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[POSLEDNJA VEST] Etihad ostaje u Er Srbiji

Posle nekoliko meseci spekulacija na temu da li će nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata obnoviti ugovor o suvlasništvu i menadžmentu u Er Srbiji, danas je stiglo zvanično saopštenje u kojim se potvrđuje ostanak Etihada:
– Er Srbija i Etihad ervejz dogovorili su nastavak strateškog partnerstva dve avio-kompanije. Etihad ostaje u vlasništvu Er Srbije udelom od 49 odsto i u potpunosti je posvećen partnerstvu. – počinje popodnevno saopštenje koje je stiglo >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << na adresu medija zajedno sa potvrdom naše jutrošnje vesti o finansijskom izveštaju za 2017. godinu.
– Drago nam je što smo u prethodnom periodu uspeli da pomognemo Er Srbiji da postane ono što je danas. Radujemo se novoj fazi našeg strateškog partnerstva i u svakom trenutku možete da računate da ćemo biti predan i pouzdan partner. – rekao je Robin Kamarak, generalni direktor za strateška partnerstva u Etihad aviejšn grupi stoji u saopštenju i naglašava se da će aktuelni prelazni generalni direktor Dankan Nejsmit, kao i Deklan Keler, koji obavlja dužnost izvršnog direktora za saobraćaj, ostati na tim pozicijama do 31.12.2018. godine.

The post [POSLEDNJA VEST] Etihad ostaje u Er Srbiji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Etihad ervejz" ostaje partner u "Er Srbiji"

Izvor: RTS, 02.Jul.2018

Avio-kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejz", ostaje suvlasnik "Er Srbije" sa udelom od 49 odsto i u potpunosti je posvećena partnerstvu, budući da su se nacionalni avio-prevoznik Srbije i avio-kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata dogovorili o nastavku strateškog partnerstva. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.