POSLE POROĐAJA BEBA U KOMI

Izvor: Kurir, 16.Feb.2011, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POROĐAJA BEBA U KOMI

BEOGRAD - Traje borba za život bebe! Stanje bebe Andrijane Kamber (28) koja je posle porođaja 13. januara u Institutu za ginekologiju u Višegradskoj završila na aparatima s teškim oštećenjem mozga, nepromenjeno je. - Moj sin je živ zato što je prikačen na aparate. U komi je. Svakodnevno odlazim u

BEOGRAD - Traje borba za život bebe!

Stanje bebe Andrijane Kamber (28) koja je posle porođaja 13. januara u Institutu za ginekologiju u Višegradskoj završila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << aparatima s teškim oštećenjem mozga, nepromenjeno je.

- Moj sin je živ zato što je prikačen na aparate. U komi je. Svakodnevno odlazim u Dečju kliniku u Tiršovoj i doktori nemaju ništa novo da mi kažu. Čekaju. Koliko izdrži, izdržao je. Tamo se svi bore za njega. Pružaju mu svaku moguću pomoć, terapiju i negu. Nažalost, prognoze su loše. Pošto je moj sin u komi, postoji mogućnost da se više ne probudi. Ima teško oštećenje mozga - kaže Andrijana Kamber za Kurir i dodaje da ako ikada odluči ponovo da zatrudni, sigurno će se poroditi negde na nekoj privatnoj klinici ili u inostranstvu, jer nosi traume iz porodilišta u Višegradskoj.

Podsetimo, Andrijana Kamber otišla je na porođaj 12. januara ujutru, a porodila se u jedan sat po ponoći. Prema njenim rečima, porođaj nije napredovao, trpela je užasne bolove i molila je lekare da joj daju epiduralnu anesteziju ili da urade carski rez. Čak, kako ona tvrdi, lekar ju je ostavio samu u boksu jer „nije htela da sarađuje“ time što više nije dozvoljavala da je pregledaju.

(R. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.