[POSAO] SKY Partner, najveći domaći hendler na beogradskom aerodromu, zapošljava radnike sa ili bez iskustva

Izvor: TangoSix.rs, 25.Mar.2022, 05:42

[POSAO] SKY Partner, najveći domaći hendler na beogradskom aerodromu, zapošljava radnike sa ili bez iskustva

Najveća srpska kompanija koja se bavi opsluživanjem aviona objavila je oglase za posao u svojoj bazi na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. SKY Partner traži nove specijaliste za planiranje zemaljskog opsluživanja aviona, zemaljske stjuardese i stjuarde kao i radnike na utovaru i istovaru aviona.
Kako je za Tango Six kazao direktor kompanije Vladimir Trifunović, kompanija započinje sledeću fazu širenja svojih operacija i za to im trebaju novi motivisani radinici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << ili bez iskustva:
– Ušli smo u šestu godinu poslovanja i usled povećanog obima poslovanja, postepenog oporavka od negativnih uticaja pandemije na vazdušni saobraćaj ali i proširenja baze klijenata koje osplužujemo tražimo nove kolege.
Pozivam ovom prilikom sve zainteresovane, sa ili bez iskustva na poslovima vezanim za zemaljsko opsluživanje letelica, da nam se jave. SKY Partner definišu naši zaposleni, u njih ulažemo, pomažemo im da budu obučeni, u svim standardima visokoregulisane industrije u kojoj poslujemo. Ako volite avijaciju, izazov rada u jednoj od najdinamičnijih industrija i spremni ste da preuzmete odgovornost bezbednog i pravovremenog, kako mi kažemo, „hendlovanja“ putničkih aviona, čekamo na vašu prijavu. –
Jedna od pozicija na kojoj SKY Partner zapošljava je i radnik na utovaru i istovaru aviona / Foto: SKY Partner SKY Partner zapošljava kandidate za tri profila. Svi zainteresovani, za sva tri profila, mogu poslati svoje radne biografije na email: konkurs@sky-partner.rs
Specijalista za planiranje u sektoru zemaljskog opsluživanja
Opis posla
– Planiranje rasporeda zaposlenih na nedeljnom/mesečnom/sezonskom nivou
– Optimizacija i maksimalna iskorišćenost radne snage
– Povećanje produktivnosti poslovanja u operativi
– Praćenje realizacije operativnog plana i izrada revizije
– Pravovremeno obaveštavanje šefa smene o izmenama rasporeda na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou
– Preraspodela radnih sati radi maksimalne iskorišćenosti kapaciteta
– Korišćenje softvera za optimizaciju kapaciteta
– Predviđanje radne snage za sezonske i vansezonske periode poslovanja u skladu sa ažurnim redom letenja
– Analiza i optimizacija troškova
– Praćenje radnog učinka zaposlenih i davanje povratnih informacija za poboljšanje poslovanja
– Pridržavanje svih politika i procedura za sprečavanje gubitaka kompanije
– Obezbeđuje adekvatne izveštaje na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou
– Odgovornost za ispravno poslovanje kompanije
Potrebne kvalifikacije:
– Stepen stručne spreme IV/VI
– Minimum 2 godine iskustva na sličnim ili istim poslovima
– Napredan nivo poznavanja engleskog jezika
– Dobre organizacione večtine, analitičnost i procena rizika
– Napredno korišćenje MS Office paketa
– Potvrda da niste krivično osuđivani, da nemate izrečene neke od mera bezbednosti i da niste pod istragom bilo koje vrste
Zemaljska stjuardesa/stjuard
Ako ste mladi sa ili bez radnog iskustva, posvećeni, ambiciozni, odgovorni, fleksibilni, visoko motivisani i spremni ste da učite i da se razvijate, postanite zemaljska stjuardesa ili stjuard.
Radnik na utovaru i istovaru aviona
Ako ste sa ili bez radnog iskustva, posvećeni, ambiciozni, odgovorni, fleksibilni, visoko motivisani i spremni ste da učite i da se razvijate, postanite radnik na utovari i istovaru aviona.
Svi zainteresovani, za sva tri profila, mogu poslati svoje radne biografije na email: konkurs@sky-partner.rs
The post [POSAO] SKY Partner, najveći domaći hendler na beogradskom aerodromu, zapošljava radnike sa ili bez iskustva appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.