Izvor: Danas, 05.Jun.2023, 19:34

PONEDELJAK „Nešto čudno se dešava s predsednikom, izgubio je kompas“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da će se grobovi članova njegove porodice boriti protiv ustaša

Nešto prilično čudno ovih dana dešava sa predsednikom države. Čovek se ponaša kao monarh. Potpuno je izgubio kompas. Nakon što je narod čiji je predsednik nazvao hijenama i lešinarina ovo je nova uvreda, koja nije viđena od ovog režima, kažu sagovornici Danasa komentarišući Vučićevu izjavu da će se ako ubiju njega, ostaju njegov brat, dva sina i ćerka i da će se ako i njih ubiju i njihovi grobovi boriti protiv ustaša.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.