POLICIJA U VENECIJI PRATI SVAKOG TURISTU POD BUDNIM OKOM: Sve se nadgleda iz jedne kontrolne sobe, evo kako to izgleda (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Jan.2021, 20:10

POLICIJA U VENECIJI PRATI SVAKOG TURISTU POD BUDNIM OKOM: Sve se nadgleda iz jedne kontrolne sobe, evo kako to izgleda (FOTO)

Oni vas posmatraju, gde god da se nalazite, kuda god da idete. Tačno znaju gde pravite pauze, kada usporavate i ubrzavate i kada ulazite ili izlazite iz grada.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

POLICIJA PRATI SVAKOG TURISTU: U ovom gradu se sve nadgleda iz kontolne sobe, zna se svaki korak (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021

Vlasti se nadaju da će im ovi podaci pomoći u stvaranju održivijeg turističkog plana za budućnost Venecije...Oni vas posmatraju, gde god da se nalazite, kuda god da idete. Tačno znaju gde pravite pauze, kada usporavate i ubrzavate i kada ulazite ili izlazite iz grada...Štaviše, prate vaš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.