Izvor: Blic, 14.Okt.2023, 19:29

POJAČANA KONTROLA PALJENJA STRNIKA Ove godine smo imali 16.673 požara, a prošle 21.127: "Molimo poljoprivrednike da to ne čine"

V.d. pomoćnika ministra i načelnika Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić i ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković obišli su danas ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva poljoprivrede koji su na području Sremskog upravnog okruga sprovodili akciju pojačane kontrole paljenja strnika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POJAČANA KONTROLA PALJENJA STRNIKA: Broj požara na otvorenom ove godine znatno manji nego prethodne

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Okt.2023

Luka Čaušić, v.d. pomoćnika ministra i načelnika Sektora za vanredne situacije i Jelena Tanasković, ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obišli su danas ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva poljoprivrede koji su na području Sremskog upravnog okruga sprovodili...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.