POD LUPOM 26 INSTITUCIJA: Državni revizor počeo kontrolu finansijskih izveštaja

Izvor: Kurir, 23.Feb.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POD LUPOM 26 INSTITUCIJA: Državni revizor počeo kontrolu finansijskih izveštaja

BEOGRAD - Državna revizorska institucija je, u skladu sa Programom revizije za 2016. godinu, započela reviziju poslovanja u 26 institucija, saopštio je danas DRI.

Revizori će sprovoditi reviziju finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja za 2015. godinu.

Revizija je započeta u Geološkom zavodu Srbije, Ustavnom sudu, Republičkoj direkciji za robne rezerve, Gerontološkom centru Beograd i Studentskom centru Beograd.

DRI proverava i poslovanje više >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opština - Velika Plana, Dimitrovgrad, Srbobran, Sečanj, Bela Palanka, Novi Bečej, Ljubovija, Zaječar, Smederevo, Subotica, Leskovac, Šabac i Požarevac. Proverava se i Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć Beograd, Dom zdravlja Novi Sad, Dom zdravlja Niš, Apoteka Pančevo, Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak, Fond za socijalno osiguranje vojnih osiguranika, Republički fond za zdravstveno osiguranje i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

DRI u skladu sa Programom revizije za 2015. godinu sprovodi i dve revizije svrsishodnosti poslovanja:"Sopstveni prihodi direktnih i indirektnih korisnika budžeta Republike Srbije prema Zakonu o budžetskom sistemu" i "Opravdanost formiranja komisija i drugih stalnih i privremenih radnih tela u javnom sektoru", navedeno je u saopštenju.

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DRI započeo reviziju poslovanja u 26 institucija

Izvor: Akter, 23.Feb.2016

Državna revizorska institucija je, u skladu sa Programom revizije za 2016. godinu, započela reviziju poslovanja u 26 institucija, saopštio je danas DRI..Revizori će sprovoditi reviziju finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja za 2015. godinu...Revizija je započeta u Geološkom zavodu Srbije,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.