Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 12:25

POČELE GUŽVE NA GRANICAMA, A ŠPIC TEK SLEDI! Kolone na Batrovcima i Horgošu, na izlaz iz Srbije se čeka po više sati (VIDEO)

Veće gužve i kolone vozila stvorile su se danas oko 10 sati na graničnom prelazu Batrovci. Kako nam javljaju čitaoci koji su se zatekli na ovom graničnom prelazu tokom pre podneva, vozači na izlazu iz Srbije u Hrvatsku čekaju i oko sat vremena. Na Horgošu su takođe gužve, prema zvaničnim informacijama čeka se sat vremena, ali je realno zadržavanje mnogo veće od toga, jer ovaj podatak važi samo za naše terminale, ne za i mađarske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POČEO HAOS NA GRANICAMA: Već se formiraju ogromne kolone, čeka se satima, EVO GDE JE NAJGORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Veće gužve i kolone vozila stvorile su se već oko 10 sati na graničnom prelazu Batrovci...Prema zvaničnim navodima Auto-moto saveza Srbije (AMSS), na putničkim terminalima se na ulazu, ali i na izlazu iz Srbije čeka oko 30 minuta. Međutim, kako dodaju, "ovom vremenu zadržavanja potrebno je dodati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.